2023 Dünya serbest güreş şampiyonasında güreşecek ülke sporcuları açıklandı

Güreşiyorum Belgrad 2023/5.Bölüm ;
#WrestleBelgrade 2023 Dünya Serbest Güreş şampiyonası ülkemiz milli takımı ve diğer ülke güreşçileri ve favoriler ile detay ekte.By Eric Olanowski
Milli takımımız;
– Suleyman ATLI
– Emrah ORMANOGLU
– Cavit ACAR
– Servet COSKUN
– Soner DEMIRTAS
– Ramazan SARI
– Osman GOCEN
– Feyzullah AKTURK
– Ibrahim CIFTCI
– Taha AKÜL/Kaptan
Detaylar ve ülke sporcuları on sıklette.
BELGRAD, Sırbistan (25 Ağustos)
United World Wrestling, 2023 Dünya Şampiyonası için ön serbest stil katılımlarını açıkladı.

Dünya Şampiyonası 16-24 Eylül tarihleri arasında Sırbistan’ın Belgrad kentinde canlı olarak gerçekleştirilecek ve serbest stil müsabakası 16’sında başlayacak.
Katilacak yedi şampiyon — Zelimkhan ABAKAROV (ALB), Rei HIGUCHI (JPN), Rahman AMOUZADKHALILI (IRI), Kyle DAKE (ABD), David TAYLOR III (ABD), Kyle SNYDER (ABD) ve Taha AKGUL (TUR)
Hepsinin amacı
Belgrad, başarı listesine bir dünya şampiyonluğu daha eklemeye çalışıyor..

2023 Dünya Şampiyonası, 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarına yönelik altı eleme etkinliğinin ilk aşamasını temsil etmesi nedeniyle 2024 Olimpiyat döngüsü açısından büyük önem taşıyor. Belgrad’da serbest stil, grekoromen güreş ve kadın güreşinde her biri 30’ar olmak üzere 90 Olimpiyat kotası yarışacak.

Olimpiyat kotaları altı sıklet sınıfına dağıtılacak:
57kg, 65kg, 74kg, 86kg, 97kg ve 125kg. Ek olarak,
Olimpiyat dışı dört sıklette (61 kg, 70 kg, 79 kg ve 92 kg) yarışılacak ancak bu kategorilerdeki yerleştirmelerin Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı üzerinde hiçbir etkisi olmayacak.

Altı Olimpiyat sıklet kategorisinde altın, gümüş ve bronz madalya kazanan güreşçiler, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda ülkelerine yer kazandıracak.
Ayrıca bronz madalya müsabakalarında başarısız olan iki güreşçi, Paris Olimpiyatları’nın beşinci kontenjanını belirlemek için güreş müsabakasına çıkacak.

Diğer Olimpiyat Yeterlilik Etkinlikleri:
01-03 Mart: Acapulco, Meksika’da Pan-Amerikan Olimpiyat Elemeleri
22-24 Mart: Kahire, Mısır’da Afrika ve Okyanusya Olimpiyat Elemeleri
04-07 Nisan: Avrupa Olimpiyat Elemeleri Bakü, Azerbaycan’da
19-21 Nisan: Kırgızistan’ın Bişkek kentindeki Asya Olimpiyat Elemeleri
09-12 Mayıs:
Dünya Olimpiyat Elemeleri İstanbul, Türkiye’de
Analiz;
57 kiloyla son dünya şampiyonu Zelimkhan ABAKAROV (ALB), başrolü Rei HIGUCHI (JPN) ile paylaşacak. Daha önce 61 kiloda dünya şampiyonluğunu elinde bulunduran Higuchi, Rio 2016 Olimpiyatları’nda gümüş madalyası olan 57 kiloda yarışmaya karar verdi.

Geçen yılın 57 kiloda yarışacak diğer madalya sahipleri ise bronz madalya kazanan Zanabazar ZANDANBUD (MGL) ve Arsen HARUTYUNYAN (ARM). Zandanbud bronz madalyayı 57 kiloda alırken, Harutyunyan ise 61 kiloda yarıştı.

Higuchi’nin 57 kg Olimpiyat ağırlığına geçmesiyle 61 kg klasmanında açık bir lider eksik kaldı. Ancak yine de kendi adlarına dünya madalyası kazanan üç yarışmacı var. Reza Ahmadali ATRINAGHARCHI (IRI) geçen yıl ikinci olurken, Narankhuu NARMANDAKH (MGL) ve Stevan Andria MICIC (SRB) bronz madalya kazandı.

61 kg olarak kayıtlı olmasına rağmen Micic’in, Olimpiyat elemeleri dikkate alındığında yeniden sınıflandırıp 57 kg kategorisine gerilemesi güçlü bir ihtimal.

65 kg ağırlığındaki dünya ve Olimpiyat şampiyonu Takuto OTOGURO (JPN), Tokyo Olimpiyat Oyunlarında kazandığı altın madalyadan bu yana verdiği aradan sonra geri dönmeye hazırlanıyor. Güreş tutkunları, Otoguro ile son dünya şampiyonu Rahman AMOUZADKHALILI (IRI) arasındaki potansiyel karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyor.

65 kg kategorisinde öne çıkan diğer yarışmacılar arasında üç kez dünya şampiyonu ve iki kez Olimpiyat madalyası kazanan süperstar Hacı ALİYEV (AZE) ve iki kez dünya bronz madalyası sahibi İszmail MUSZUKAJEV (HUN) yer alıyor.

70 kg sınıfında Zain RETHERFORD (ABD), Ernazar AKMATALIEV (KGZ) ve Amirmohammad YAZDANICHERATI (IRI) tüm yarışmacıların en önemli hedefleri arasında yer alıyor.
Bu üç güreşçi yakın zamanda dünya finallerine ulaşmış olsa da, hayatları boyunca sürdürdüğü sporun zirvesine ulaşma hırsına ulaşamadılar.

Ultra rekabetçi 74 kg ağırlık sınıfına, Ocak 2020’de 79 kg’dan geçişinden bu yana klasmanın dominant figürü olan Kyle DAKE (ABD) liderlik ediyor. Bu değişimden bu yana Dake,
8 müsabakanın 7’sini kazanarak iki dünya şampiyonluğu elde etti. tek mağlubiyetini Tokyo Olimpiyat Oyunlarında Mahamedkhabib KADZIMAHAMEDAU’ya (AIN) karşı aldı.

Olimpiyat Oyunlarında Dake’i mağlup eden güreşçi Kadimahamedau, Belgrad’da uluslararası sahneye dönmeye hazırlanıyor. Favoriler listesinde Dake ve Kadimahamedau’nun ardından Tajmuraz SALKAZANOV (SVK) üçüncü sırada yer alıyor. Salkazanov, art arda iki kez dünya finaline çıkmasına rağmen, her iki durumda da Dake’e karşı başarısız oldu.

Bu sıklet kategorisindeki, geçmiş dünya madalyalarına sahip diğer kara atlar arasında Soner DEMIRTAS (TUR), Yones Aliakbar EMAMICHOGHAEI (IRI) ve Frank CHAMIZO MARQUEZ (ITA) yer alıyor.

Dikkate değer bir gelişme olarak,
Tokyo Olimpiyat bronz madalyalı Bekzod ABDURAKHMONOV (UZB), 86 kg’ı denedikten sonra, başka bir Olimpiyat madalyası arayışıyla 74 kg’a geri dönmeye karar verdi.
İki kez 79 kiloda dünya şampiyonu olan Jordan BURROUGHS’un (ABD) yokluğunda, Mohammad NOKHODILARIMI (IRI) bu sıklet kategorisinde lider olarak ortaya çıkıyor. Nokhodilarimi iki yıl üst üste finale yükseldi ancak Burroughs’a yenilerek ikinci sıraya yerleşti.

86 kg kategorisinde David TAYLOR III (ABD), bir yıl önce Belgrad’da Hassan YAZDANICHARATI’ye (IRI) karşı kazandığı üstün zaferin ardından tartışmasız favori olarak duruyor. Taylor, 2017 Dünya Kupası, 2018 Dünya Şampiyonası, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Dünya Şampiyonası’nda kazandığı zaferlerle Yazdani’ye karşı kazandığı galibiyet geçmişini de yanında taşıyor. Yazdani’nin Taylor’a karşı kazandığı tek galibiyet 2021 Dünya Şampiyonası’nda geldi.

Myles Nazem AMINE (SMR), Azamat DAULETBEKOV (KAZ) ve Boris MAKOEV (SVK), dünya finallerinde Taylor-Yazdani rövanş karşılaşmasını önleme şansı en yüksek olan üç önde gelen yarışmacı. Olimpiyat bronz madalyası sahibi Amine, her ikisi de dünya bronz madalyası kazanan Dauletbekov ve Makoev ile birlikte kendi izlerini bırakmayı hedefliyor.

Kayıt listesinde yer almayan Kamran GHASEMPOUR (IRI) ve J’den COX (ABD) ile

92 kiloda ön sıralarda yer alan 2022 dünya bronz madalya sahipleri Osman NURMAGOMEDOV (AZE) ve Miriani MAISURADZE (GEO) oldu.

97 kg kategorisinde Abdulrashid SADULAEV’in (AIN) erken katılım listesinde yer almaması nedeniyle Kyle SNYDER (ABD) zirvedeki yarışmacı olarak öne çıkıyor. Üç kez dünya şampiyonu ve Olimpiyat altın madalyası sahibi olan Snyder, dördüncü dünya altın madalyasını almayı hedeflerken büyük olasılıkla dünya bronz madalya sahibi Givi MATCHARASHVILI (GEO) ve Magomedkhan MAGOMEDOV (AZE) ile güçlü bir rekabetle karşı karşıya kalacak.

125 kg ağırlığındaki Gable STEVESON (ABD) uzun bir aradan sonra geri dönecek. 21 yaşındaki sansasyonel oyuncu, Tokyo Olimpiyat Oyunlarında büyük yankı uyandırdı ve zaferiyle güreş camiasını şaşkına çevirdi. Olimpiyat zaferine giden yolda, şu anda hüküm süren dünya şampiyonu Taha AKGÜL’ü (TUR) ve üç kez dünya şampiyonu olan Geno PETRIASHVILI’yi (GEO) yenmeyi başardı.

Olimpiyat altın madalyasının ardından Steveson, WWE’de kariyer yapmak için güreşten kısa bir süre emekli oldu. Ancak o zamandan beri hedeflerine bir Olimpiyat altını daha ekledi.

Steveson’un yokluğunda genç yarışmacı Amir ZARE (IRI) sıklet sınıfında baskın bir figür olarak ortaya çıktı. Zare, tacını Belgrad’daki Rio Olimpiyat şampiyonu Akgül’e bırakmadan önce Oslo’da dünya altın madalyasını aldı. Zare ve Steveson arasında merakla beklenen karşılaşma, sosyal medyada yapılan çok sayıda paylaşım sonrasında hayranlar tarafından heyecanla bekleniyor.
Bu bölümde sıklıkla hafife alınan yarışmacılardan biri de dünya ikincisi olan MUNKHTUR Lkhagvagerel (MGL). Geçen yıl seçkin rakiplere karşı iyi bir şekilde rekabet ederek, hatta Petriashvili’nin finale yükselmesini sağlayarak yeteneklerini sergiledi.

2023 Dünya Şampiyonası 16-24 Eylül’de Sırbistan’ın Belgrad kentinde başlayacak. Hayranlar tüm aksiyonu canlı olarak www.uww.org adresinden veya United World Wrestling’in yeni uygulaması ‘The Home of Wrestling’den takip edebilirler.
Katilacak ülke sporcuları..
Freestyle entries:
57kg
Aryan TSIUTRYN (AIN)
Zelimkhan ABAKAROV (ALB)
Bofenda David KALUWEKO (ANG)
Arsen HARUTYUNYAN (ARM)
Aliabbas RZAZADE (AZE)
Georgi Valentinov VANGELOV (BUL)
Darthe CAPELLAN (CAN)
Treye Colby TROTMAN (CAN)
Wanhao ZOU (CHN)
Gamal Abdelnaser Hanafy MOHAMED (EGY)
Levan METREVELI VARTANOV (ESP)
Diamantino IUNA FAFE (GBS)
Beka BUJIASHVILI (GEO)
Niklas STECHELE (GER)
Aman AMAN (IND)
Milad Jahangir VALIZADEH (IRI)
Simone Vincenzo PIRODDU (ITA)
Yuto NISHIUCHI (JPN)
Rei HIGUCHI (JPN)
Meirambek KARTBAY (KAZ)
Almaz SMANBEKOV (KGZ)
Gukhyeon KIM (KOR)
Igor CHICHIOI (MDA)
Zanabazar ZANDANBUD (MGL)
Vladimir EGOROV (MKD)
Muhammad BILAL (PAK)
Darian CRUZ (PUR)
Razvan Marian KOVACS (ROU)
Gayan Kathurangana EKANAYAKA MUDIYANSELAGE (SRI)
Thomas EPP (SUI)
Suleyman ATLI (TUR)
Kamil KERYMOV (UKR)
Zane Raye Rhodes RICHARDS (USA)
Gulomjon ABDULLAEV (UZB)
61kg
Andrei BEKRENEU (AIN)
Abdelhak KHERBACHE (ALG)
Norik HARUTYUNYAN (ARM)
Georgii OKOROKOV (AUS)
Intigam VALIZADA (AZE)
Stilyan Yanchev ILIEV (BUL)
Nicholas Andrew LATTANZE (CAN)
Congbao XIE (CHN)
Arman Norik ELOYAN (FRA)
Junjun ASEBIAS (FSM)
Shota PHARTENADZE (GEO)
Pankaj PANKAJ (IND)
Reza Ahmadali ATRINAGHARCHI (IRI)
Daniel POPOV (ISR)
Kodai OGAWA (JPN)
Ossimzhan DASTANBEK (KAZ)
Kenneth KOECH (KEN)
Taiyrbek ZHUMASHBEK UULU (KGZ)
Hyeonsik SONG (KOR)
Leomid COLESNIC (MDA)
Narankhuu NARMANDAKH (MGL)
Joseph Andres SILVA (PUR)
Nikolai OKHLOPKOV (ROU)
Stevan Andria MICIC (SRB)
Nils LEUTERT (SUI)
Emrah ORMANOGLU (TUR)
Yaroslav HURSKYY (UKR)
John Michael DIAKOMIHALIS (USA)
Vitali ARUJAU (USA)
Jahongirmirza TUROBOV (UZB)
65kg
Niurgun SKRIABIN (AIN)
Islam DUDAEV (ALB)
Pedro Missuala LUVUEZO (ANG)
Agustin Alejandro DESTRIBATS (ARG)
Vazgen TEVANYAN (ARM)
Haji ALIYEV (AZE)
Ayub Muratovitch MUSAEV (BEL)
Alibeg Saigidgusein M ALIBEGOV (BRN)
Mikyay Salim NAIM (BUL)
Lachlan Maurice MCNEIL (CAN)
Shaohua YUAN (CHN)
Uber Euclides CUERO MUNOZ (COL)
Yanisse MADI (COM)
Alejandro Enrique VALDES TOBIER (CUB)
Carlos ALVAREZ IGLESIAS (ESP)
Marwane Ahmed YEZZA (FRA)
Edemi BOLKVADZE (GEO)
Alexander SEMISOROW (GER)
Ethan Mikquin Tomapa AGUIGUI (GUM)
Iszmail MUSZUKAJEV (HUN)
Sujeet SUJEET (IND)
Rahman Mousa AMOUZADKHALILI (IRI)
Joshua Stuart FINESILVER (ISR)
Colin John REALBUTO (ITA)
Takumi AKIYAMA (JPN)
Takuto OTOGURO (JPN)
Adil OSPANOV (KAZ)
Levi Simiyu NYONGESA (KEN)
Ikromzhon KHADZHIMURODOV (KGZ)
Seokki YOON (KOR)
Maxim SACULTAN (MDA)
Austin Klee GOMEZ (MEX)
Tugsjargal ERDENEBAT (MGL)
Lowe BINGHAM (NRU)
Abdullah S F ASSAF (PLE)
Krzysztof BIENKOWSKI (POL)
Sebastian C RIVERA (PUR)
Stefan Ionut COMAN (ROU)
Sylvio Siyewoutima DIATTA (SEN)
Divoshan CHARLES FERNANDO (SRI)
Nino LEUTERT (SUI)
Abdulmazhid KUDIEV (TJK)
Cavit ACAR (TUR)
Erik ARUSHANIAN (UKR)
Nicholas Boone LEE (USA)
Beau Reynald BARTLETT (USA)
Umidjon JALOLOV (UZB)
Ibrahim Abdullah GUZAN (YEM)
70kg
Mikita DZEMCHANKA (AIN)
Patricio Joao MANGUAU (ANG)
Arman ANDREASYAN (ARM)
Magomed Bashir KHANIEV (AZE)
Ramazan Eldarovitch RAMAZANOV (BUL)
Michael Stanley David ASSELSTINE (CAN)
Hazhimuhan YELIXIATI (CHN)
Amr Reda Ramadan HUSSEN (EGY)
Caetano Antonio SA (GBS)
Giorgi ELBAKIDZE (GEO)
Kevin Christopher HENKEL (GER)
Daniel ANTAL (HUN)
Mulaym YADAV (IND)
Amirmohammad Babak YAZDANICHERATI (IRI)
Orts Shamail Taj Eldeen ISAKOV (JOR)
Yoshinosuke AOYAGI (JPN)
Shuri ITO (JPN)
Sanzhar DOSZHANOV (KAZ)
Brian Maurice OLOO (KEN)
Ernazar AKMATALIEV (KGZ)
Yongseok JEONG (KOR)
Nicolai GRAHMEZ (MDA)
Cristian Bernardo SANTIAGO PEREZ (MEX)
Temuulen ENKHTUYA (MGL)
Fati VEJSELI (MKD)
Patryk Krzysztof OLENCZYN (POL)
Viktor Stiven VOINOVIC (SRB)
Anil NiroshanMunasinghe KARUNA PELI GEDARAA (SRI)
Marc DIETSCHE (SUI)
Mustafo AKHMEDOV (TJK)
Perman HOMMADOV (TKM)
Servet COSKUN (TUR)
Ihor NYKYFORUK (UKR)
Zain Allen RETHERFORD (USA)
Shayne A VAN NESS (USA)
Zafarbek OTAKHONOV (UZB)
74kg
Mahamedkhabib KADZIMAHAMEDAU (AIN)
Hrayr ALIKHANYAN (ARM)
Simon MARCHL (AUT)
Turan BAYRAMOV (AZE)
Cesar BORDEAUX REGO ALVAN (BRA)
Magomedrasul Shakhban A ASLUEV (BRN)
Ali Pasha Ruslanovich UMARPASHAEV (BUL)
Adam Skene THOMSON (CAN)
Stone Langston LEWIS (CAN)
Feng LU (CHN)
Anthony Sterling WESLEY (CPV)
Erik REINBOK (EST)
Bacar NDUM (GBS)
Avtandil KENTCHADZE (GEO)
Tim Juergen MUELLER (GER)
Georgios KOUGIOUMTSIDIS (GRE)
Murad KURAMAGOMEDOV (HUN)
Sagar JAGLAN (IND)
Yones Aliakbar EMAMICHOGHAEI (IRI)
Mitchell Louis FINESILVER (ISR)
Frank CHAMIZO MARQUEZ (ITA)
Erzo Shamil T ISAKOV (JOR)
Masaki SATO (JPN)
Daichi TAKATANI (JPN)
Nurkozha KAIPANOV (KAZ)
Mathayo Matonya MAHABILA (KEN)
Orozobek TOKTOMAMBETOV (KGZ)
Seungchul LEE (KOR)
Vasile DIACON (MDA)
Anthony VALENCIA GOMEZ (MEX)
Suldkhuu OLONBAYAR (MGL)
Marko ANDONOV (MKD)
Inayat ULLAH (PAK)
Kamil RYBICKI (POL)
Shane Christopher JONES (PUR)
Iakub SHIKHDZHAMALOV (ROU)
Mamadou DIOUF (SEN)
Mamudu Mohamed MARAH (SLE)
Malik Michael AMINE (SMR)
Hetik CABOLOV (SRB)
Panadurage Sandeepa Udayantha FERNANDO (SRI)
Tobias PORTMANN (SUI)
Tajmuraz Mairbekovic SALKAZANOV (SVK)
Magomet EVLOEV (TJK)
Kakageldi AGAYEV (TKM)
Soner DEMIRTAS (TUR)
Jamal Spartan ABDUL (UGA)
Semen RADULOV (UKR)
Kyle Douglas DAKE (USA)
Alexander Joseph FACUNDO (USA)
Bekzod ABDURAKHMONOV (UZB)
Anthony Jose MONTERO CHIRINOS (VEN)
79kg
Andrei KARPACH (AIN)
Chems Eddine FETAIRIA (ALG)
Francisco de Deus KADIMA (ANG)
Arman AVAGYAN (ARM)
Orkhan ABASOV (AZE)
Mihail Iliev GEORGIEV (BUL)
Jasmit Singh PHULKA (CAN)
Peilong LI (CHN)
Vladimeri GAMKRELIDZE (GEO)
Deepak DEEPAK (IND)
Mohammad Ashghar NOKHODILARIMI (IRI)
Yuto MIWA (JPN)
Bolat SAKAYEV (KAZ)
Gunwoo LEE (KOR)
Alans AMIROVS (LAT)
Raul Israel Jehu PALACIOS DOMINGUEZ (MEX)
Byambadorj BAT ERDENE (MGL)
Stefan DIMITROV (MKD)
Krisztian BIRO (ROU)
Akhsarbek GULAEV (SVK)
Shuhrat BOZOROV (TJK)
Gurbanmyrat OVEZBERDIYEV (TKM)
Ramazan SARI (TUR)
Oleksii DOMANYTSKYI (UKR)
Chandler Shane MARSTELLER (USA)
Ronald Scott PERRY (USA)
Iman MAHDAVI (UWW)
86kg
Rasul TSIKHAYEU (AIN)
Jayden Alexander LAWRENCE (AUS)
Benjamin GREIL (AUT)
Abubakr ABAKAROV (AZE)
Magomed Magomed R SHARIPOV (BRN)
Ilia Georgiev HRISTOV (BUL)
Alexander Robert MOORE (CAN)
Zushen LIN (CHN)
Carlos Arturo IZQUIERDO MENDEZ (COL)
Matteo Alcidio Louis MONTEIRO FURTADO TRESSE (CPV)
Yurieski TORREBLANCA QUERALTA (CUB)
Taimuraz FRIEV NASKIDAEVA (ESP)
Aimar ANDRUSE (EST)
Akhmed AIBUEV (FRA)
Tariel GAPHRINDASHVILI (GEO)
Lars SCHAEFLE (GER)
Csaba VIDA (HUN)
Vicky VICKY (IND)
Hassan Aliazam YAZDANICHARATI (IRI)
Uri KALASHNIKOV (ISR)
William RAFFI (ITA)
Hayato ISHIGURO (JPN)
Azamat DAULETBEKOV (KAZ)
Mark Omumasaba ONGUYESI (KEN)
Narbek IZABEKOV (KGZ)
Deakyu KANG (KOR)
Ivars SAMUSONOKS (LAT)
Domantas PAULIUSCENKO (LTU)
Roman MANITRA RAHARISON (MAD)
Ivan ICHIZLI (MDA)
Noel Alfonso TORRES CHACON (MEX)
Bat Erdene BYAMBASUREN (MGL)
Dejan MITROV (MKD)
Muhammad INAM (PAK)
Sebastian JEZIERZANSKI (POL)
Ethan Adrian RAMOS (PUR)
Andrei Victor FRANT (ROU)
Myles Nazem AMINE (SMR)
Arvin Sanjith BAPTIST (SRI)
Stefan REICHMUTH (SUI)
Boris MAKOEV (SVK)
Yanaal BARAZE (SYR)
Dovletmyrat ORAZGYLYJOV (TKM)
Osman GOCEN (TUR)
Ivan MASAKWE (UGA)
Vasyl MYKHAILOV (UKR)
David Morris TAYLOR III (USA)
Morgan Buckeshino MC INTOSH (USA)
Javrail SHAPIEV (UZB)
Pedro Francisco CEBALLOS FUENTES (VEN)
92kg
Hajy RAJABAU (AIN)
Artunes Kadima PEDRO (ANG)
Osman NURMAGOMEDOV (AZE)
Sali Yusrefov SALIEV (BUL)
Tejvir Singh BOAL (CAN)
Xiao SUN (CHN)
Arturo SILOT TORRES (CUB)
Miriani MAISURADZE (GEO)
Balazs Attila JUHASZ (HUN)
Pruthviraj Babasaheb PATIL (IND)
Kamran Ghorban GHASEMPOUR (IRI)
Matthew Phillip FINESILVER (ISR)
Abdul Kareem Mahmoud Abdul ABUIDAIJ (JOR)
Arash YOSHIDA (JPN)
Toyoki HAMADA (JPN)
Rizabek AITMUKHAN (KAZ)
Dan Aura CHEPTAI (KEN)
Woomin JANG (KOR)
Ion DEMIAN (MDA)
Gankhuyag GANBAATAR (MGL)
Redjep HAJDARI (MKD)
Michal Jan BIELAWSKI (POL)
Ermak KARDANOV (SVK)
Feyzullah AKTURK (TUR)
Denys SAHALIUK (UKR)
Zahid VALENCIA (USA)
Cael VALENCIA (USA)
Rustam SHODIEV (UZB)
97kg
Aliaksandr HUSHTYN (AIN)
Sergey SARGSYAN (ARM)
Thomas John Mcglinchey BARNS (AUS)
Magomedkhan Magomedovitch MAGOMEDOV (AZE)
Akhmed Magomed O TAZHUDINOV (BRN)
Ahmed Sultanovich BATAEV (BUL)
Nishan Preet Singh RANDHAWA (CAN)
Awusayiman HABILA (CHN)
Carlos Hernan ANGULO MURILLO (COL)
Maxwell Lemar LACEY GARITA (CRC)
Mostafa Aly Elsayed Gabr ELDERS (EGY)
Givi MATCHARASHVILI (GEO)
Erik Sven THIELE (GER)
Vlagyiszlav BAJCAJEV (HUN)
Sahil SAHIL (IND)
Mojtaba Mohammadshafie GOLEIJ (IRI)
Benjamin Konrad HONIS (ITA)
Takashi ISHIGURO (JPN)
Alisher YERGALI (KAZ)
Kanybek ABDULKHAIROV (KGZ)
Jaegang KIM (KOR)
Lukas KRASAUSKAS (LTU)
Radu LEFTER (MDA)
Badamdorj BALTMUNKH (MGL)
Magomedgadji Omardibirovich NUROV (MKD)
Zbigniew Mateusz BARANOWSKI (POL)
Nicolaas Johannes Steyn DE LANGE (RSA)
Strahinja DESPIC (SRB)
Samuel SCHERRER (SUI)
Utah Rueben Siaosi MANN (TGA)
Shatlyk HEMELYAYEV (TKM)
Ibrahim CIFTCI (TUR)
Murazi MCHEDLIDZE (UKR)
Michael Justin MACCHIAVELLO (USA)
Kyle Frederick SNYDER (USA)
Magomed Idrisovitch IBRAGIMOV (UZB)
125kg
Dzianis KHRAMIANKOU (AIN)
Paris KAREPI (ALB)
Catriel Pehuen MURIEL (ARG)
Johannes LUDESCHER (AUT)
Giorgi MESHVILDISHVILI (AZE)
Georgi Lyubomirov IVANOV (BUL)
Bali SOU (CAM)
Zhiwei DENG (CHN)
Diaaeldin Kamal Gouda ABDELMOTTALEB (EGY)
Jose CUBA VAZQUEZ (ESP)
Geno PETRIASHVILI (GEO)
Gennadij CUDINOVIC (GER)
Daniel LIGETI (HUN)
Dinesh DINESH (IND)
Amir Hossein Abbas ZARE (IRI)
Abraham de Jesus CONYEDO RUANO (ITA)
Aaron Anthony JOHNSON (JAM)
Taiki YAMAMOTO (JPN)
Ryusei FUJITA (JPN)
Yusup BATIRMURZAEV (KAZ)
Joel Obae TUKAI (KEN)
Aiaal LAZAREV (KGZ)
Donghwan KIM (KOR)
Eduardo Maximiliano GARCIA BETANZOS (MEX)
Lkhagvagerel MUNKHTUR (MGL)
Robert BARAN (POL)
Jonovan Darius SMITH (PUR)
Magomedgadzhi NURASULOV (SRB)
Omar Ihab SAREM (SYR)
Zyyamuhammet SAPAROV (TKM)
Taha AKGUL (TUR)
Oleksandr KHOTSIANIVSKYI (UKR)
Gable Dan STEVESON (USA)
Mason Mark PARRIS (USA)
Sardorbek KHOLMATOV (UZB)
Jose Daniel DIAZ ROBERTTI (VEN)
Ata KARATAŞ/25 Ağustos 2023 /Sarıyer

Benzer Haberler

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberi Paylaş

spot_img

Son Haberler

Bülten

Güncel kalmak için abone olun

avrupa yakası escortbeşiktaş escortbeyoğlu escortnişantaşı escortetiler escortesenyurt bayan escortbeylikdüzü bayan escortavcılar bayan escortşirinevler escortataköy escort